Det är hela min uppväxt

Sångböcker i alla färger och former är precis allt vad jag älskade när jag var liten. Det började med att jag fick sångböcker i födelsedagspresent, sen började jag köpa dem själv och idag så sitter jag inne på – jag vet inte hur många – olika böcker med olika sånger i. Det är allt från specifika för band så som ABBA, Westlife och The Fray men även små visor eller bara allmänt kända låtar som dem sjunger på allsång. Jag kan säga att jag har sångböcker med typ varenda låt som existerar känns det som.

Men det är ju så fantastiskt. Att genom hela sin uppväxt få känna att musik har en så stor del i livet som sedan genom hela livet kommer följa med en. Även fast jag inte på något vis sysslar professionellt med musik så är musiken och sången alltid med mig. Ibland sjunger jag på någon väns barns dop, ibland på något bröllop om någon vill men helst bara i duschen och hemma när jag sitter och pluggar eller behöver fokusera. Jag har ett piano hemma men det står mest där för att fylla upp och vara fint.

Sångböcker har format mig

Ja men jag kan verkligen påstå att det är sångböckerna som format mig till den jag är idag. Genom hela tonåren så har jag kunnat luta mig tillbaka på fina sånger som har fått så mycket betydelse om vad livet faktiskt innebär. Jag kan inte gå en dag utan musik eller sång och jag kan lova att det har gjort mig minst 50% lyckligare i livet. Jag känner att jag ofta ger allt för att jag vet att jag kan få tillbaka minst lika mycket i sång och glädje. Sångböcker från Notlagret är mitt bästa tips så lovar jag att du kommer dö lycklig!